Wie kan mij helpen aan een pachymeter/pachypen?

Het is bestemd voor het Rwanda Charity Eye Hospital!

Zie de website voor meer informatie over dit ziekenhuis.

Dit is een nieuw oogziekenhuis in Rwanda. Er is een groot tekort aan oogartsen in Rwanda en dit oogziekenhuis wil graag aan zowel de rijke maar m.n. de arme patiënten kwalitatief goede oogzorg leveren!

Ik ben in december 2018/januari 2019 voor een paar weken hier geweest om het personeel te trainen met de verschillende onderzoeken, zoals OCT, HFA, biometrie, corneatopografie etc. En ik hoop vanaf 23 april opnieuw er een paar weken heen te gaan!

Het zou heel fijn zijn als iemand een goedwerkende pachymeter voor mij zou hebben, ik neem die graag voor een ‘klein’ prijsje over!

Je kunt hierover contact met mij opnemen via de webmaster. Ik neem dan contact met je op.

Naomi Spijkstra (TOA)