VOVZ symposium

Datum: 24/05/2024
Tijd: 09:00 - 16:30
Locatie: De Eenhoorn - Amersfoort (tegenover centraal station)

Definitieve programma vind je hier.vind je hier.

Hier zijn al enkele hoogtepunten die je zeker niet wilt missen:

  • Hands-on workshops

Duik dieper in de ontwikkelingen en technologieën in de oogheelkunde via interactieve workshops. Leer van experts en krijg hands-on ervaring met apparatuur en technieken. De workshops bieden een unieke kans om je vaardigheden te verbeteren en op de hoogte te blijven van de laatste trends in de sector.

  • Cataract en refractie

Vooraanstaande sprekers delen hun kennis en ervaring op het gebied van cataract en refractie. Of je nu een ervaren professional bent of net begint in het veld, deze sessies zullen je inzicht verdiepen en je praktische tips geven om de oogheelkunde patiënten beter van dienst te zijn.

  • Levensverhaal van een patiënt

Een uniek aspect van ons symposium is de focus op de menselijke kant van de oogheelkunde. We hebben het voorrecht om een inspirerend levensverhaal van een patiënt te delen. Dit geeft ons de gelegenheid om te begrijpen hoe oogheelkundige zorg een diepgaande impact heeft op het leven van individuen. Een waardevolle ervaring die ons herinnert aan het belang van empathie en persoonlijke betrokkenheid in de kliniek.

Mis deze kans niet om je kennis te vergroten, vaardigheden te verbeteren en te netwerken met collega’s en experts uit de oogheelkunde branche.

Schrijf je vandaag nog in en verzeker jezelf van een plek op dit onmisbare evenement in de oogheelkunde. Er is plaats voor maximaal 120 deelnemers. Vol = vol!