Voorzitter gezocht NVTOA

Na bijna 9 jaar voorzitter te zijn geweest van de NVTOA, is tijd om het stokje over te geven. Na de komende ledenvergadering en TOA dag zal ik mijn functie  als voorzitter neerleggen. De rol als voorzitter van de NVTOA  is voor mij niet meer te combineren met mijn huidige werk bij ZEISS.

De NVTOA is dus op zoek naar een nieuwe voorzitter!

De voorzitter van de NTVOA  is een vrijwilligersfunctie en is lid van het dagelijks bestuur. Het bestuur bestaat naast het dagelijks bestuur met voorzitter, penningmeester en secretaris nog uit 2  bestuursleden.  Verder hebben we ook een webmaster die onze website bijhoudt.
Als voorzitter van de NVTOA, leid je onder andere de vergaderingen van het bestuur, onderhoud je de contacten met de DHTA, denk je mee met aanpassingen in het kwalificatie dossier, geef je input vanuit het werkveld en ben je contactpersoon voor andere beroepsverenigingen. Daarnaast ben je natuurlijk zichtbaar aanwezig op de TOA-dagen en praat je die dag aan elkaar.

Denk je: dat is wat voor mij! Meld je dan aan via deze link onder vermelding van vacature voorzitter. Dan kunnen we je kandidaatstelling aan de leden voorleggen tijdens de komende ledenvergadering van de TOA dag op 20 april in Zwolle.

Wil je eerst meer weten? Dan mag je mij altijd een berichtje sturen.

Namens bestuur NVTOA
Chantal Brons